Nagelstudio in Zwijndrecht
voor op en top verzorgde nagels

Gewone nagellak gaat er toch altijd wat sneller af dan dat je zelf wilt. Soms is het met een dag al dat stukjes lak van sommige nagels zijn afgebroken. Terwijl je alleen van gelakte nagels kunt genieten als ze perfect zijn gelakt. Bij het behalen van mijn IBX diploma heb ik dit onder andere geleerd. In de praktijk, in mijn nagelstudio in Zwijndrecht. Klanten voorzien van goed advies en blij maken met mooie gezonde nagels, is wat ik het liefste doe. Je verzorgde handen en nagels dragen bij aan een verzorgde look. Dus verstop je nagels niet! Maar laat mij ze mooi maken.
Ik vind het heel leuk om op de hoogte te blijven van alle trends in de beautywereld. Daarom volg ik zelf ook regelmatig bijscholing. Ik kan na zo’n training niet wachten om mijn nieuwe opgedane kennis in de praktijk uit te voeren. Wanneer kan ik jou verwelkomen in mijn nagelstudio in Zwijndrecht?

Nagelstudio Zwijndrecht

CND Shellac gelpolish bij nagelstudio in Zwijndrecht

Sinds ik in aanraking ben gekomen met CND Shellac gelpolish wil ik geen andere gelpolish meer gebruiken. Waarom ik zo’n fan ben van deze productlijn? Omdat deze gelpolish van je nagels wordt afgeweekt, zonder dat je de natuurlijke nagels beschadigd. Bij diverse andere gellak merken dient de topcoat open gevijld te worden of met een freesmachine.
Met CND Shellac gebeurt dit niet en blijft de nagelplaat onbeschadigd.
CND solar oil zorgt ervoor dat je nóg langer van je lak kunt genieten, als dat je nagels worden verzorgd door de olie. De olie houdt ook de tunneltjes open die zijn verwerkt in de CND Shellac. Voor de zwangere vrouwen onder ons is dit product geheel onschadelijk. Deze gelpolish is dus geschikt voor iedere vrouw!

Nagelsalon Zwijndrecht 2

CND Plexigel bij nagelstudio in Zwijndrecht

In mijn nagelsalon in Zwijndrecht maak ik naast CND Shellac ook gebruik van een ander fijn product namelijk, CND plexigel. Dit product zorgt er namelijk voor dat gescheurde nagels worden gerepareerd. Extra fijn is dat dit product ook afweekbaar is. In mijn nagelstudio in Zwijndrecht adviseer ik je graag over welke producten bij jou passen! Of heb je zelf al wat leuks in gedachten? Leg het mij voor: ik laat mij graag inspireren. Tip: ik zet ook hairextensions in Zwijndrecht. Laat de behandelingen op elkaar aansluiten en krijg een prachtig nieuwe look.

plexigel