IBX

IBX gecertificeerde nagelsalon in Zwijndrecht

Je nagels verdienen een professionele en secure behandeling. Het gaat voor mij niet alleen om het aanbrengen van een mooi kleurtje, maar ook om de verzorging van je natuurlijke nagels. Dat is voor mij als gecertificeerd nagelstylist in mijn nagelsalon in Zwijndrecht erg belangrijk. Je nagels moeten nog langer mee dan vandaag dus goede verzorging is zeer belangrijk. Dit tweedelige systeem zorgt ervoor dat de natuurlijke nagels van binnenuit worden beschermt, herstelt en verstevigt.
Tijdens het opstarten van dit traject starten we met de kickstart. Dit heeft als doel om het proces op te starten. Hierbij zullen de twee producten alle onevenheden opvullen, als dit is gebeurt is er een steunpilaar gecreerd. Ik kan je verzekeren, je zult tijdens de eerste behandeling al een verschil zien. Maak een afspraak voor een IBX behandeling om zelf het verschil te ervaren.

Neem contact op

 

Nagelstudio Zwijndrecht 2 Nagelstudio Zwijndrecht 1

Resultaat van een IBX behandeling bij nagelsalon in Zwijndrecht

Zoals ik al zei, ik ga niet alleen voor de mooie look van je nagels. Ik ben er van overtuigd dat er meer nodig is dan dat, om een mooi resultaat te behalen. Daarom is ‘Dadi oil’ de key waardoor je nagels de juiste verzorging, flexibiliteit, stevigheid en glans krijgen die ze verdienen. Van binnenuit verzorgen leidt dus tot mooie glanzende nagels aan de buitenkant.

In mijn nagelsalon in Zwijndrecht gebruik ik het IBX systeem voor verschillende doeleinde. Bijvoorbeeld nagelbijten, zachte nagels, white spots, delaminatie & beaded ridge nagels. Maar ook beschadigde nagels, gescheurde nagels en nagels die snel afbreken. IBX kan ook in combinatie met CND Shellac.

 

Neem contact op

 

 

Alle voordelen van een IBX behandeling bij nagelsalon in Zwijndrecht op een rijtje

Zelf ben ik een heel groot fan van het IBX systeem. Om het je makkelijk te maken volgen hier nog even alle voordelen van dit systeem. Allereerst worden je nagels van binnenuit beschermt, herstelt en verstivigt.

IBX in combinatie met dadi oil zorgt ervoor dat de white spots verminderen.

Tevens wordt er met delaminatie en splijtende nagels korte metten gemaakt. Plan een afspraak bij mij in om de natuurlijke nagels van binnenuit te verbeteren. Wanneer mag ik jou verwelkomen in mijn nagelstudio in Zwijndrecht? En wil je tegelijkertijd ook je haardos voller maken? Ook dit is mogelijk want ik zet ook hairextensions in Zwijndrecht.

 

Neem contact op