Hairextensions

Hairextensions laten zetten in Zwijndrecht bij Philomena Hair

Wil je je bos haar voller of langer hebben? Dan zijn hairextensions de ultieme oplossing. Ik werk met 100% “human hair” dat in verschillende prijscategorie├źn te verkrijgen is. Het haar waar ik mee werkt is afkomstig uit India. Dit haar is bijna niet te onderscheiden van echt mensen haar. Daarom kun je je haar in elke gewenste look laten stylen die je maar wilt! Ga je vandaag voor een mooie bos krullen of toch voor vlotte look met stijl haar? Wanneer je hairextensions bij mij laat zetten in Zwijndrecht geef ik je hier uitgebreid advies over.

Hairextensions Zwijndrecht

Verzorgingstips voor hairextensions van Philomena uit Zwijndrecht

Doordat ik hairextensions gebruik van hoge kwaliteit voelt je haar zacht aan en kan het zeker wel tegen een stootje! Toch is het heel belangrijk je hairextensions goed te verzorgen. Hiervoor zijn speciale verzorgingsproducten te verkrijgen die voor hairextensions zijn. Dit gaat niet om verzorgingsproducten die gewoon bij de lokale drogisterij te verkrijgen zijn. Hierin zitten: chloride, sulfaat en parabenen in verwerkt. Deze producten zijn funest voor je hairextensions. Als je de hairextensions een chemische behandeling geeft, wordt de coating laag aangetast. Bij aanschaf van hairextensions adviseer ik altijd verzorgingsproducten die geschikt zijn voor je hairextensions.

Hairextensions en nagelbehandelingen
bij Philomena in Zwijndrecht

Naast het feit dat je je haar met de juiste producten moet behandelen is het drogen van je haar ook zeer belangrijk. Anders gaat het namelijk klitten als dat de aanzet van de extensions los zal gaan laten van je eigen haar. Voor het slapen gaan dien je het haar los in te vlechten of in een knot te doen. Als je graag wilt gaan zwemmen met je hairextensions, dien je het haar in een knot te doen. Hierdoor zal het haar niet gaan pluizen of stug worden. Met de juiste verzorging van hairextensions, krijg je er een super mooie en glanzende bos haar voor terug! Naast hairextensions kun je bij mij ook meteen je nagels laten doen bij mijn nagelstudio in Zwijndrecht. Twee behandelingen op een plek! Je kunt deze behandelingen met elkaar combineren. Geef dit van tevoren bij mij aan en ik zorg er voor dat de behandelingen op elkaar aansluiten. Ik hoop je snel te verwelkomen bij Philomena Hair & Nails, d├ę haar- en nagelsalon in Zwijndrecht.